Dejting

Jag skulle jobba tors,fre,lör natt. Men eftersom Zippi började löpa tog jag semester lördagsnatten, sedan har jag tagit i nästa vecka också för säkerhets skull. Men igår fredag, efter att jag sovit till halv 3 på dan så kollade jag Zippi, med att lägga handen på svansroten osv. och då vek hon bort svansen. 
Tanken blev genast, har hon startat sitt löp innan jag sett det,, hjälp kanske bäst att agera direkt så inte tillfället går ur händerna. Så jag ringde poolen och bad om semester, som tur är så har vi världens bästa pool, som aldrig har nekat mej ledigt trots att man kommer med så kort varsel. Sedan ringde jag till hanhundsägarna och det var okej att komma, men jag behövde vara där vid 9 eftersom det hade kalas hela dagen. Ja, som ni vet så är det ju min tid på dygnet,, hmm somnade väl efter halv 3 o gick upp kl 6. Så jag har nog varit piggare, men vad gör man inte för konsten :)
Tur att det finns gps,er också eftersom mitt orienteringssinne är lika med 0. Jag var ute i så pass god tid att jag var där halv 9. Efter en kopp kaffe tog vi med de lyckliga tu till ett öppet ställe.
De fattade genast tycke för varann enligt oss 2-benta iaf. Hälsade trevligt och sen började dansen.
Hon strutade runt och vek undan svansen då och då. Hon gillade att bli uppvaktade.
Men ni ser här hur fundersam Is blir,, vad menar du tänker han säkert. För så fort han skulle kliva på då satte hon sej på rumpan :)
Det blev inget idag, men de bekantade sig och det ser lovandes ut, så det blir er resa imorgon igen,,,, o sen igen o sen igen antagligen.
De hade fått lammungar också flera stycken. Dessa tre småttingar var mycket sociala och ville smaka på fingrarna, de var väl hårdmunnade men helt underbara.
Tack för idag Monica och Jörgen, och naturligtvis Is också, vi återkommer.

Kommentarer
Postat av: Monica & Tosca

Å va spännande... Dom verka ha fattat tycke för varann. Följer detta med stor spänning. kram Monica

2012-02-26 @ 09:27:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0